Wie zijn we en wat doen we?

“De lunchoplossing voor de zakelijke markt in Zaltbommel”

Eigenaresse Regina Schijf heeft Lunchexpress-zaltbommel opgericht in 2009. Na een terdege marktonderzoek was gebleken dat er in Zaltbommel e.o. grote behoefte was aan
kwaliteitscateraar op het gebied van zakelijke lunches.De waarde van een marktonderzoek bleek al snel, vanaf de start kwamen er elke week bedrijven bij die graag gebruik wenste te maken van onze luncheservice U kunt kiezen uit vele soorten belegde broodjes, complete lunches en specialiteiten, al onze broodjes worden besmeerd met de echte Hollands roomboter. En belegd met de ambachteljk vleeswaren van
Slagerij Albert van den Heuvel uit Bruchem. maar natuurlijk kunnen wij u ook van dienst zijn met melk, overige dranken en fruit etcetera.
Lunch nodig voor bijvoorbeeld 5 of 1500 personen? {titel} verzorgt het graag! Tevens is het belangrijk te weten dat voor grotere dagelijkse afnamen speciale prijsafspraken gemaakt kunnen worden. Voor een groot aantal gerenommeerde bedrijven verzorgen wij dagelijks de lunch.
Lunchexpress-zaltbommellevert een onderscheidend totaalpakket.
Wij maken graag een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden aan u voor te leggen.
"U zult verrast zijn over het eindresultaat."

><div class=

De Cateringspecialist voor zaltbommel e.o "altijd meer aandacht en kwaliteit"

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van feesten, partijen en evenementen voor zowel zakelijk als paticulier
Wij bieden u een ruime keus aan buffetten, saladeschotels,barbecue buffetten, luxe warme en koude hapjes. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfslunches, bedrijfsmaaltijden en bedrijfsfeesten. Wij hebben speciaal voor bedrijven en particuliere catering ook een bezorgservice. Wij kunnen ook zorgen voor een totaalconcept, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld een sfeervolle inrichting, tafels, tenten, bijzondere hapjes, verrassende drankjes en natuurlijk heerlijke, met grote zorg bereide gerechten. Dit is nog maar een kleine greep uit onze diensten. Uw wens is onze uitdaging en die gaan wij graag aan! Bij onze catering kunnen wij ook rekening houden met bepaa diëten en vegetarisch.
Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen
"Voor ieder budget maken wij een buffet"

><div class=

De barbequespecialist voor zaltbommel e.o "altijd genoeg voor iedereen"

Wij zijn gespecialiseerd in BBQ pakketen voor zakelijk en particulier
Wanneer u de organisatie op zich heeft genomen om een BBQ te organiseren, bent u bij BBQexpress aan het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende BBQ pakketen, van een standaard pakket of met aanvulling van losse elementen . Ideaal om uw evenement de bijzondere touch te geven die het verdient. Bekijk onze onze barbecuepakketten wilt u daar in iets aanpassen laat het ons dan weten.
Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Van onze barbecue pakketten loopt iedereen het water in de mond.
"Zó lekker, pas op voor de vingers"

><div class=